Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Itterbeek? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Itterbeek staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Itterbeek

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Itterbeek. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Itterbeek

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Itterbeek.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Itterbeek er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Itterbeek, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

dressing eiland koppel

Dressing met kwaliteit in Itterbeek

Een dressingkast in je huis in Itterbeek moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Itterbeek te verwezenlijken.