Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Ingooigem? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Ingooigem staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Ingooigem

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Ingooigem er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Ingooigem nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar! open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Ingooigem

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Ingooigem wordt benut.

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Ingooigem lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Je laat je dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressingkast wit open deur

Een dressing op jouw maat in Ingooigem

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Ingooigem. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? We laten jou hierover beslissen. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Ingooigem te verwezenlijken.