Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Hulshout? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Hulshout staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Hulshout er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Hulshout nadat je droomdressing is afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Handige adviezen voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Hulshout.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Hulshout moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

open dressing schuin dak

Jouw dressing op maat in Hulshout

Een dressing is best persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Hulshout. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? We laten jou hierover beslissen. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Hulshout te verwezenlijken.