Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Houtem? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in Houtem staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Houtem

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Houtem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Houtem, als je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Tips voor een praktische dressing in Houtem

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Houtem.

Een dressing op jouw maat in Houtem

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Houtem. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

dressing eiland koppel

Dressing met kwaliteit in Houtem

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Houtem, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Houtem te realiseren.