Droom je van een eigen, functionele dressing die volledig past bij je woning in Heuvelland? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw Heuvellandse woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Heuvelland

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Heuvelland. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is volledig jouw keuze. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. open dressing eiland wit

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Heuvelland moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

We werken samen aan jouw droomdressing in Heuvelland

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Heuvelland er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Heuvelland, als je droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw Heuvellandse dressing wordt benut.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze website een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Heuvelland te realiseren.