Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Heusden-Zolder? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Heusden-Zolder staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Heusden-Zolder

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets unieks maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Heusden-Zolder. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? Het is geheel jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressing bruin

Dressing met kwaliteit in Heusden-Zolder

Een dressingkast in je huis in Heusden-Zolder moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Heusden-Zolder

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Heusden-Zolder er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben: van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Heusden-Zolder, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Heusden-Zolder

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Heusden-Zolder.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Heusden-Zolder te verwezenlijken.