Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Herenthout? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw Herenthoutse woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Herenthout

Je wil dat een dressingkast in je huis in Herenthout lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Je laat jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. open dressing eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Herenthout er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol suggesties zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Herenthout wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing op maat in Herenthout

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Herenthout. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. dressing eiland koppel

Handige tips voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw Herenthoutse dressing.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze website een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Herenthout te verwezenlijken.