Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Herenthout? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Herenthout staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Herenthout

Je wil dat een dressingkast in je huis in Herenthout lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing. dressing bruin

Jouw dressing op maat in Herenthout

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Herenthout. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Herenthout

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Herenthout er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Herenthout. En dan is het jouw beurt: vullen maar! open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Herenthout

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Herenthout te gebruiken.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Herenthout te verwezenlijken.