Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Hemelveerdegem? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Hemelveerdegem staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Hemelveerdegem

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Hemelveerdegem er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten. Van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Hemelveerdegem als jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Hemelveerdegem, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing op maat in Hemelveerdegem

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Hemelveerdegem. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

dressing eiland koppel

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Hemelveerdegem.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Hemelveerdegem te verwezenlijken.