Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Heist-op-den-Berg? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw Heistse woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Heist-op-den-Berg

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Heist-op-den-Berg. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De keuze is helemaal aan jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Heist-op-den-Berg

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Heist-op-den-Berg er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol suggesties zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Heist-op-den-Berg, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Heist-op-den-Berg

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw Heistse dressing wordt benut. open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Heist-op-den-Berg

Je wil dat een dressingkast in je huis in Heist-op-den-Berg lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Heist-op-den-Berg te realiseren.