Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Halle-Booienhoven? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Halle-Booienhoven staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Halle-Booienhoven

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Halle-Booienhoven. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

dressing bruin

Samen naar een droomdressing

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Halle-Booienhoven er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben: van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Halle-Booienhoven, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar!

Handige tips voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Halle-Booienhoven.

dressing eiland koppel

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Halle-Booienhoven, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Halle-Booienhoven te realiseren.