Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Gutschoven? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in Gutschoven staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Gutschoven

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Gutschoven er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Gutschoven wanneer jouw droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Gutschoven

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Gutschoven wordt benut.

Een dressing op maat in Gutschoven

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Gutschoven. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Gutschoven moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Gutschoven te realiseren.