Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Grotenberge? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Grotenberge staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Grotenberge

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Grotenberge. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? We laten jou hierover beslissen. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

open dressing eiland wit

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Grotenberge er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Grotenberge, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Grotenberge

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Grotenberge.

dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Grotenberge

Een dressingkast in je huis in Grotenberge moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Grotenberge te verwezenlijken.