Droom je van een eigen, functionele dressing volledig afgestemd op je woning in Gooik? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Gooik staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Gooik

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan de volgende tips. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing in Gooik te gebruiken. dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Gooik

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Gooik. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze is volledig aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

We werken samen aan jouw droomdressing in Gooik

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Gooik er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Gooik, als je droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Gooik

Een dressingkast in je huis in Gooik moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Gooik te verwezenlijken.