Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Goetsenhoven? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Goetsenhoven staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Goetsenhoven er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Goetsenhoven. Daarna is het aan jou: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Dressing met kwaliteit in Goetsenhoven

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Goetsenhoven, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing geheel te laten overeenkomen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Tips voor een functionele dressing in Goetsenhoven

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Goetsenhoven wordt benut.

open dressing schuin dak

Dressings op maat in Goetsenhoven

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Goetsenhoven. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Goetsenhoven te realiseren.