Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Goeferdinge? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Goeferdinge staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Goeferdinge

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Goeferdinge. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is volledig jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

dressing bruin

Samen werken we aan jouw droomdressing in Goeferdinge

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Goeferdinge er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Goeferdinge. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Goeferdinge moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

open dressing schuin dak

Handige adviezen voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Goeferdinge.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Goeferdinge te realiseren.