Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Glabbeek-Zuurbemde? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Glabbeek-Zuurbemde staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Glabbeek-Zuurbemde

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk daarom aan de volgende adviezen. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Glabbeek-Zuurbemde wordt benut. open dressing eiland wit

Een dressing op maat in Glabbeek-Zuurbemde

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Glabbeek-Zuurbemde. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt volledig bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Glabbeek-Zuurbemde er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Glabbeek-Zuurbemde nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Glabbeek-Zuurbemde, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Glabbeek-Zuurbemde te realiseren.