Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Genk? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Genk staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Genk

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Genk.

open dressing eiland wit

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Genk, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing op maat in Genk

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Genk. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is volledig aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressingkast wit open deur

We werken samen aan jouw droomdressing in Genk

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Genk er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Genk, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Genk te verwezenlijken.

Veelgestelde vragen over onze dressings

Hoeveel kost een dressing op maat in Genk?

Elk project van DM-Line heeft vanwege het kwaliteitsvolle maatwerk een eigen specifiek karakter. De prijs van je DM-Line dressing in Genk is op die manier afhankelijk van verschillende factoren: het ontwerp, de afmetingen en de materiaalkeuze. maak gerust een afspraak online of kom langs in één van de DM-Line showrooms.

Waar kan ik een dressing op maat kopen in Genk?

DM-Line heeft 8 verkooppunten, verspreid over België en Nederland. Kom zeker eens langs in één van onze DM-line showrooms.

Hoe verloopt het monteren van mijn dressing in Genk?

Na het ontwerpen en produceren van je dressing door de vakmannen van DM-Line, schieten onze plaatsers in actie. Het monteren nemen zij volledig voor hun rekening. Ze installeren je dressingkast in Genk met de grootste precisie en achteraf laten ze je interieur piekfijn achter.

Kan ik een dressing voor mijn huis in Genk online bestellen?

Het bestellen van een dressing online is helaas niet mogelijk. We willen je vanwege de vele mogelijkheden alle details meegeven binnen dit project. Daarom staan onze specialisten voor je klaar tijdens een persoonlijke afspraak. Met hun creativiteit, ervaring en bakken inspiratie adviseren ze je met veel plezier. Kom eens lang in één van de DM-Line showrooms!

Op welke manier wordt een dressing ontworpen voor mijn woning in Genk?

Heel gemakkelijk: jij komt het ons vertellen! Breng een een rugzak vol inspiratie, tekeningen of foto’s mee en ontwerp samen met onze specialisten jouw dressing. Al je ideeën worden daarna uitgewerkt in een 3D-tekening. Zo krijgt je ontwerp vorm en ontdek je hoe je dressing eruit zal zien. Nog geen idee wat je precies wil? Kom langs in één van onze showrooms en laat je adviseren door onze interieurspecialisten.