Droom je van een eigen, functionele dressing geheel afgestemd op je woning in Etterbeek? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Etterbeek staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Etterbeek

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets uitzonderlijks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Etterbeek. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? Het is volledig jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Etterbeek

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Etterbeek.

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Etterbeek, moet die mooi blijven én lang meegaan. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

dressing eiland koppel

We werken samen aan jouw droomdressing in Etterbeek

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Etterbeek er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten. Van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Etterbeek als jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Etterbeek te verwezenlijken.