Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Eppegem? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Eppegem staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Eppegem er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben: van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Eppegem, wanneer je droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Dressing met kwaliteit in Eppegem

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Dressings op maat in Eppegem

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Eppegem. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

dressing eiland koppel

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Eppegem.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Eppegem te realiseren.