Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Ellikom? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Ellikom staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Ellikom

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Ellikom.

open dressing eiland wit

Een dressing op maat in Ellikom

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Ellikom. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Dressing met kwaliteit in Ellikom

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Ellikom, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

dressing eiland koppel

We werken samen aan jouw droomdressing in Ellikom

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Ellikom er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben: van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Ellikom, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Ellikom te verwezenlijken.