Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Eigenbilzen? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Eigenbilzen staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Eigenbilzen moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Eigenbilzen

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan de volgende adviezen. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Eigenbilzen.

Een dressing op maat in Eigenbilzen

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Eigenbilzen. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? We laten die keuze helemaal aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

open dressing schuin dak

Samen werken we aan jouw droomdressing in Eigenbilzen

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Eigenbilzen er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben: van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Eigenbilzen, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Eigenbilzen te verwezenlijken.