Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Duras? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Duras staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Duras

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Duras. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. dressing bruin

Samen werken we aan jouw droomdressing in Duras

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Duras er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun designs. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Duras als jouw droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Duras moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. open dressing schuin dak

Tips voor een praktische dressing in Duras

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Duras wordt benut.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Duras te verwezenlijken.