Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Dikkebus? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Dikkebus

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Dikkebus. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? Het is volledig jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak. open dressing eiland wit

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Dikkebus moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Dikkebus

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Dikkebus er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Dikkebus als jouw droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Dikkebus

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing te benutten.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Dikkebus te verwezenlijken.