Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Bunsbeek? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Bunsbeek

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing. open dressing eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Bunsbeek

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Bunsbeek er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Bunsbeek als jouw droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing op maat in Bunsbeek

Een dressing is best persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Bunsbeek. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Bunsbeek

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Bunsbeek, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Bunsbeek te realiseren.