Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in Buken? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Buken staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Buken te gebruiken.

open dressing eiland wit

Dressing met kwaliteit in Buken

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Buken, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Een dressing op jouw maat in Buken

Een dressing is best persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Buken. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is geheel aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

dressing eiland koppel

Samen werken we aan jouw droomdressing in Buken

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Buken er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten. Van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Buken als jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Buken te realiseren.