Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Buken? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in Buken staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Buken er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Buken, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Een dressing op maat in Buken

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Buken. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is helemaal jouw keuze. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Dressing met kwaliteit in Buken

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Buken, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing geheel overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. dressing eiland koppel

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Buken.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Buken te verwezenlijken.