Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Boortmeerbeek? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Boortmeerbeek staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Boortmeerbeek

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Boortmeerbeek er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Boortmeerbeek, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Een dressing op jouw maat in Boortmeerbeek

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Boortmeerbeek. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Boortmeerbeek.

open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Boortmeerbeek lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Boortmeerbeek te realiseren.