Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Boorsem? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Boorsem

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Boorsem. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze is helemaal aan jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Boorsem er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol suggesties zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Boorsem wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Tips voor een praktische dressing in Boorsem

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing. open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Boorsem moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Boorsem te realiseren.