Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Bonheiden? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in Bonheiden staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Bonheiden

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Bonheiden.

open dressing eiland wit

Jouw dressing op maat in Bonheiden

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Bonheiden. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Bonheiden moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

dressing eiland koppel

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Bonheiden er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol ontwerpen zitten, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Bonheiden wanneer jouw droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Bonheiden te verwezenlijken.