Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Beselare? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Beselare staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Beselare

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Beselare. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

open dressing eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Beselare

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Beselare er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun designs, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Beselare nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Beselare

Een dressingkast in je huis in Beselare moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Beselare

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Beselare.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Beselare te verwezenlijken.