Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Beek? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Beek staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Beek

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Beek er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten. Van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Beek. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

dressing bruin

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan de volgende adviezen. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Beek.

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Beek, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

open dressing schuin dak

Een dressing op jouw maat in Beek

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Beek. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Beek te verwezenlijken.