Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Avekapelle? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Avekapelle staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Avekapelle

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Avekapelle. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressing bruin

Dressing met kwaliteit in Avekapelle

Een dressingkast in je huis in Avekapelle moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Tips voor een functionele dressing in Avekapelle

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Avekapelle.

dressing eiland koppel

We werken samen aan jouw droomdressing in Avekapelle

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Avekapelle er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben: van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Avekapelle nadat je droomdressing is afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Avekapelle te realiseren.