Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Arendonk? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Arendonk staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Arendonk lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Je laat je dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

dressingkast eiland wit

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Arendonk te gebruiken.

Jouw dressing op maat in Arendonk

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Arendonk. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? Die keuze laten we volledig aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

open dressing schuin dak

We werken samen aan jouw droomdressing in Arendonk

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Arendonk er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben: van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Arendonk. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Arendonk te verwezenlijken.