Droom je van een eigen, functionele dressing geheel afgestemd op je woning in Aartrijke? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Aartrijke staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Aartrijke

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Aartrijke er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Aartrijke. En daarna is het aan jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Jouw dressing op maat in Aartrijke

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets unieks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Aartrijke. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Tips voor een functionele dressing in Aartrijke

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan de volgende tips. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Aartrijke.

open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Aartrijke

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Aartrijke, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Aartrijke te realiseren.