Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Aalst? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Aalst staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Aalst moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit. dressing bruin

We werken samen aan jouw droomdressing in Aalst

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Aalst er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Aalst als jouw droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing op jouw maat in Aalst

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Aalst. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Aalst

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Aalst.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Aalst te realiseren.