Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Aalst Sint-Truiden? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Aalst Sint-Truiden staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Aalst Sint-Truiden

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan de volgende adviezen. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Aalst Sint-Truiden te benutten.

open dressing eiland wit

Dressings op maat in Aalst Sint-Truiden

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Aalst Sint-Truiden. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Aalst Sint-Truiden

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Aalst Sint-Truiden er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol suggesties zitten. Van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Aalst Sint-Truiden, wanneer je droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Aalst Sint-Truiden te realiseren.