Droom je van een eigen, functionele dressing geheel afgestemd op je woning in Aalst Sint-Truiden? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Aalst Sint-Truiden staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Aalst Sint-Truiden

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Aalst Sint-Truiden er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben: van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Aalst Sint-Truiden. Dan is het aan jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Tips voor een praktische dressing in Aalst Sint-Truiden

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Aalst Sint-Truiden.

Dressings op maat in Aalst Sint-Truiden

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Aalst Sint-Truiden. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Aalst Sint-Truiden, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Aalst Sint-Truiden te verwezenlijken.