Tv-meubel met zwart-wit contrast met ingebouwde gashaard

Een haard in de woonkamer: gezelligheid ten top

Voor deze klant realiseerden we een tv-meubel met haard in de woonkamer. De combinatie van een bio ethanol sfeerhaard, ingebouwd in een tv-meubel geeft een geweldige beleving. De tv heeft vaak een zeer prominente plek in de woonkamer. Door een tv-meubel met een haard te plaatsen krijgt jouw woning direct een heel gezellige en levendige sfeer. Toch is het vaak een moeilijke opgave om beide elementen stijlvol te combineren in één livingmeubel. Voor deze woning in Knokke kwamen onze interieuradviseurs met het prachtige ontwerp van deze kast op maat met een moderne en strakke oplossing.

Zwart-wit interieur met warme toets

In dit mooie appartement aan zee creëerden we een contrasterend zwart tv-meubel met een witte kastenwand. Dit geeft de woonkamer een zeer ruime en strakke uitstraling. Door de haard tussen de twee contrastkleuren te plaatsen, krijg je tegelijkertijd een warme sfeer in de woonkamer. Daarnaast voorzagen we de kastenwand van greeploze kastdeuren. Het push-to-open systeem bezorgt het interieur meteen een extra moderne look.

Detail van tv-meubel met haard in de woonkamer
Detail van tv-meubel met haard in de woonkamer

Zwart-wit interieur met warme toets

In dit appartement aan zee creëerden we een contrasterend zwart tv-meubel met een witte kastenwand. Dit geeft de woonkamer een zeer ruime en strakke uitstraling. Door de haard tussen de twee contrastkleuren te plaatsen, krijg je tegelijkertijd een warme sfeer. Daarnaast voorzagen we de kastenwand met greeploze kasten. Het push-to-open systeem bezorgt jouw interieur meteen een extra moderne look.

Tv-meubel met ingebouwde gashaard en wandkast waarin een bureau verborgen is

Meer opbergruimte in de woonkamer

Last but not least moest dit tv-meubel op maat ook dienst doen als extra opbergkast én bureau. Daarom zorgden we in het ontwerp aan de linkerzijde van het haardmeubel voor twee kamershoge kolomkasten. In de kolomkasten zit het bureau op maat netjes verstopt. Zo kan de bewoner werk en privé makkelijk afscheiden.

Wil jij ook een tv-meubel met haard in de woonkamer als pronkstuk? Neem dan zeker eens vrijblijvend contact op met onze interieuradviseurs voor professioneel advies.