Woon in je in een ruime woning met hoge plafonds? Dan heb je je misschien al de vraag gesteld tot welke hoogte kasten op maat kunnen gemaakt worden. Gelukkig is met maatwerk heel veel mogelijk. We geven je hieronder wat extra uitleg dus lees snel verder.

Open dressing

Kamerhoge kasten voor ruim gevoel

Het op maat maken van kasten kan in één stuk tot een hoogte van 2m78 gebeuren. Mocht de ruimte waar je de kast wilt laten plaatsen hoger zijn dan 2m80 en je de kast toch volledig kamerhoog wil voorzien, dan kan je steeds vrijblijvend advies vragen bij de interieuradviseurs in een van onze showrooms.

Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij ook voor die ruimtes een estetische en praktische oplossing voor je te bedenken.

Ideale diepte voor een maatkast

Wie kiest voor een maatkast, wil graag optimaal gebruiksgemak. Niet enkel de hoogte van de kasten speelt dan een belangrijke rol. Het is evengoed noodzakelijk om ook goed na te denken over de diepte van jouw maatkasten. Welke diepte je juist moet voorzien voor je maatkasten? Dat hangt af van wat je wenst op te bergen. Uiteraard geven onze interieuradviseurs jou hier het beste advies ins, maar we lichten je in een ander blogbericht alvast een tipje van de sluier over de ideale diepte van jouw kasten.

Open dressing onder schuin dak

Op zoek naar meer inspiratie?

Dan kunnen deze blogberichten je misschien ook wel interesseren: