Ontdek onze realisatie in de kijker: door middel van maatkasten in slaapkamer creëerden we voor de bewoners een ruime kleerkast op maat en een leuk make-up tafeltje. Bekijk de video en laat je inspireren.

Make-uptafeltje op maat in slaapkamer

Leuk make-uptafeltje

In een hoekje van de slaapkamer werd een leuk make-up tafeltje op maat voorzien. Hiervoor werkte onze interieuradviseur opstelling met een ladeblok en werkblad uit. Daarnaast werden ook enkele zwevende leggers voorzien om spulletjes uit te stallen. Dankzij de ingewerkte LED-verlichting is er steeds voldoende verlichting voorzien.

Kleerkast op maat

De kleerkast op maat werd aan de andere kant van de kamer in een hoekopstelling geplaatst. De klanten kozen voor Kasjmier (DM20) maatkasten met fijn handgreepje. De indeling van de kleerkast omvat voldoende hangroedes, legplanken, lades, een praktische broekenhouder… zodat de bewoners er makkelijk al hun kleren in kwijt kunnen.

Maatkasten in de slaapkamer
Maatkasten in de slaapkamer

Kleerkast op maat

De kleerkast op maat werd aan de andere kant van de kamer in een hoekopstelling geplaatst. Er werd gekozen voor Kasjmier (DM20) maatkasten met fijn handgreepje. De indeling omvat voldoende hangroedes, legplanken, lades, een praktische broekenhouder… zodat de bewoners er makkelijk al hun kleren in kwijt kunnen.

Slaapkamer inrichting met kasten

Een offerte voor jouw project

Wil je ook graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor kasten op maat van jouw woning? Kom eens langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar.

Op zoek naar meer inspiratie?

Dan kunnen deze blogberichten je misschien ook wel interesseren: