Slaapkamerkast in landelijke stijl met led verlichting

Vermijd ruimteverlies in je slaapkamer met een kast op maat

Een schuin dak zorgt vaak voor heel wat ruimteverlies. Een standaard rechthoekige kleerkast past er moeilijk onder, of je blijft steeds met verloren hoekjes zitten. Een op maat gemaakte kast is daarom dé oplossing om verloren ruimte om te zetten in opbergruimte. Daarom koos deze klant voor landelijke inbouwkasten in zijn slaapkamer, onder de schuine wand.

Met landelijke inbouwkasten, de slaapkamer van jouw dromen

In deze woning in Beveren gingen we voor een landelijke en gezellige stijl. Daarom werd er gekozen voor een witte inbouwkast met folie draaideuren in landelijke stijl. Voor de afwerking van jouw kast op maat zijn uiteraard nog tal van andere oplossingen mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een verticale of horizontale U-groef, een kaderdeur, enz.

Slaapkamerkast in landelijke stijl onder schuin dak met led verlichting.
Slaapkamerkast in landelijke stijl onder schuin dak met led verlichting

Iedere cm² van de slaapkamer optimaal benut

De kasten in deze slaapkamer werden achteraan afgeschuind om zo de ruimte optimaal te benutten. Hierdoor lijkt de kamer ook optisch helemaal recht, wat dan weer zorgt voor een ruim en open gevoel. Als extra sfeermaker in de slaapkamer zorgden we voor Led-verlichting bovenaan de kleerkast.

Nog wat inspiratie opdoen?