Wandkast op maat berging

Waar moeten de wandkasten komen?

DM-Line maakt wandkasten op maat voorzien van schuifdeuren of draaideuren om in alle mogelijke ruimtes te plaatsen. Denk maar aan de inkomhal, woonkamer, keuken, berging, wasplaats, garage, zolder, slaapkamer,… Of heb jij een heel ander project in gedachten?

Aangezien elke wandkast 100% maatwerk is, is elke wandkast die wij maken uniek en toepasbaar in elke mogelijke denkbare ruimte.

Wandkasten op maat voor ieders budget

Voor elke ruimte bieden wij je een passende wandkast, aansluitend bij je budget. Een eenvoudige kastenwand in de garage heeft uiteraard een andere uitstraling nodig dan een maatkast in je inkomhal.

Opbergkast

Tien jaar garantie voor al onze wandkasten op maat

Een wandkast op maat kopen, dat is een investering voor het leven. Vanuit deze visie vertrekt ons kwaliteitsverhaal. Wij zijn een Belgische fabrikant die zich onderscheidt door hoogwaardige materialen en een vakkundige fabricage. Onze interieurspecialisten in de concept stores en de streng geselecteerde lokale partnerbedrijven staan in voor de deskundige opmeting en plaatsing van onze op maat gemaakte wandkasten.

Probleemloos openen en sluiten

Voor de scharnieren en de ladegeleiders kiezen we uitsluitend voor BLUM, hét Europese kwaliteitsmerk bij uitstek. Alle ladegeleiders hebben standaard een ingebouwde demping. Draaideuren krijgen een ingebouwde, eenvoudig instelbare rem.   

Sterk en stevig
 

Ons plaatmateriaal voor de binnenkasten bevat 92% oersterk eikenhout. Met 25 mm dikte zijn onze legvlakken veel dikker en steviger dan gebruikelijk. Onze extra dikke rugwanden van maar liefst 8 mm zitten volledig geklemd voor extra stevigheid aan de achterzijde van je wandkasten. 

Hoogstaande afwerking

Ook de onzichtbare delen van de wandkasten worden rondom afgewerkt. Je ziet dus geen ‘bloot hout’.

  

Precisie schrijnwerker

De weg naar je wandkast op maat

De perfecte wandkast staat er uiteraard niet op 1,2,3. Dit vraagt een intensief traject voor het ontwerp, de opmetingen, de vervaardiging en de finale plaatsing.

Laat je inspireren

Sluiten

Titel

Spreekt dit ontwerp je aan?

Vraag je offerte aan


(*) Verplicht veld

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Gratis offerte