Aangezien we bij DM-Line niet werken met vaste modules of standaardafmetingen, wordt je tv-wandmeubel 100% op maat gemaakt. Ook qua stijl en indeling heb je met onze tv-wandmeubels talloze mogelijkheden. Of je nu zoekt naar een zwevend tv-wandmeubel in hoogglans of eerder op zoek bent naar één met een sober design, met onze tv-kasten zijn tal van combinaties mogelijk.

Tv meubel in living

Kwaliteit en esthetiek gaan hand in hand

De tv-wandmeubels van DM-Line combineren esthetiek en kwaliteit, zonder hierbij jouw budget uit het oog te verliezen. Onze tv-wandmeubels zijn soms trendy, soms tijdloos, maar ze kunnen ook met een landelijke toets afgewerkt worden. Welke stijl je ook kiest, je bent steeds zeker van een hoogstaand kwalitatief tv-wandmeubel.

Functioneel ontwerp

Onze tv-wandmeubels zijn uiterst functioneel uitgedacht om je televisie en bijhorende multimediatoestellen een plek te geven. Uiteraard verwacht je ook dat alle bekabeling netjes wordt verstopt in of achter je tv-meubel. Daarnaast dient je tv-kast ook als opbergruimte voor dvd’s, cd’s, boeken,… en wil je spullen zoals fotokaders en reissouvenirs etaleren. Al je bezittingen worden in kaart gebracht zodat het ontwerp van je tv-wandmeubel aan alle functionele verwachtingen beantwoordt.

De rol van je tv

Wil je dat je tv in het midden van de belangstelling staat of verberg je hem liever in een tv-wandmeubel totdat je wil tv kijken? Beiden zijn mogelijk, ingeval je de tv liever op de achtergrond laat, kan je bijvoorbeeld met schuifdeuren in een wand creëren waarachter de tv dan verstopt zit.

Hoe maken we TV-wandmeubels op maat?

De eerste stap omvat het vertalen van jouw verwachtingen en wensen naar een eerste ontwerp. Dit schaaft jouw interieurspecialist bij totdat je helemaal tevreden bent. Heb je inspiratie opgedaan? Breng een voorbeeld mee, zo weten we meteen wat je voor ogen hebt.

Je interieurspecialist tekent een schuifdeur uit die helemaal aan je verwachtingen voldoet. Aan de hand van een 3D krijg je al een mooi zicht op het eindresultaat.

Na de finale goedkeuring van het ontwerp start de werkvoorbereiding met het oog op de plaatsing. Alles wordt tot in de kleinste details afgewerkt.

Schrijnwerker

Wens je een TV-wandmeubel op maat te laten maken?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan