Maak van 1 ruimte 2 ruimtes

Een schuifwand draagt bij aan het open gevoel van je woning omdat je de ruimtes in je interieur flexibel kan indelen. Je kan twee kamers van elkaar afsluiten of ze in elkaar laten overlopen. Glazen schuifwanden zorgen voor extra lichtinval, gematteerde schuifwanden of deuren met lakglas zorgen voor meer privacy. 

Bespaar plaats met schuifwanden op maat

Met een schuifwand kan je een kamer ook afsluiten. Het voordeel tegenover een klassieke draaideur is dat je geen zwaairuimte nodig hebt om de deur te openen en je zo plaats bespaart. Dit kan bijvoorbeeld een perfecte oplossing bieden in een kleine gang. Bij DM-Line kunnen de schuifwanden ook hangend gemonteerd worden, zodat je geen rail op de vloer ziet.

Onze schuifwanden combineren optimale ruimtewinst en toegankelijkheid met esthetiek, waarbij alles aangepast wordt aan je persoonlijke voorkeur. De schuifdeursystemen van DM‑Line lenen zich zowel tot toepassingen in de woon- als werkomgeving.

Hoe maken we onze schuifwanden op maat? 

Bij de start van elk project luisteren we naar jouw ideeën en verwachtingen. Elk plan is anders en elk eindresultaat is uniek.

Breng je plan, foto’s en zoveel mogelijk informatie mee naar je interieurspecialist. Volledig volgens jouw wensen én uiteraard passend binnen jouw budget werkt deze een uniek ontwerp uit voor jouw schuifwand op maat.

Dankzij een 3D-ontwerp, met bijhorende offerte, krijg je meteen een goed beeld van hoe de schuifwand er bij jou zal uitzien. Na het afronden van het ontwerp en jouw goedkeuring volgen de opmetingen en start de fabricage. De plaatsing volgens de regels van de kunst is de 'final touch' voor jouw schuifwand op maat.  

Ontdek hier hoe onze schuifwanden groeien van ontwerp tot plaatsing. 

Precisie schrijnwerker

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan