Lakglas schuifdeuren

De oneindige veelzijdigheid van schuifdeuren en scheidingswanden

Een schuifdeur of scheidingswand versterkt de uitstraling van je interieur. Onze schuifdeuren passen volledig in jouw interieurdromen: met helder glas, een spiegel, lakglas,… Zowel qua type als afwerking is alles mogelijk. 

Achter een imponerende schuifdeur schuilt mogelijks een andere kamer of een handige opbergkast met een zee aan opbergruimte. Wij bieden je verschillende schuifdeursystemen zodat we altijd de juiste functionele oplossing in huis hebben. Ook voor de indeling achter een schuifdeur mag je rekenen op maatwerk. 

Of we nu denken aan de keuken, de inkomhal, de living, de slaapkamers of de wasplaats. Overal bieden schuifdeuren een grote meerwaarde als kamerhoge wandkast. Schuifdeuren zijn perfect voor boekenkasten, keukenkasten, slaapkamerkasten, opbergkasten, bureaukasten,… 

Schuifdeuren in alle stijlen

Niet alleen de functionele mogelijkheden van schuifdeuren zijn onbegrensd. Ook op vlak van stijl zit je met DM-Line goed. Alles is mogelijk, zowel voor de keuzes van kleur, materiaal als afwerking.

Hou je van een strak design of ben je meer te vinden voor landelijk? Mag het tijdloos of ga je resoluut voor modern? De enige grens is die van de fantasie.  

Schuifdeuren voor het leven

Wij vinden een schuifdeur en scheidingswand gemaakt moeten worden voor het leven. Onze superieure kwaliteit is het resultaat van het beste materiaal, een vakkundige fabricage en een plaatsing volgens de regels van de kunst. Je geniet van 10 jaar garantie op het eindresultaat.

Architect

Hoe komt je schuifdeur tot stand?

Elk plan is anders en elk eindresultaat is uniek. Bij de start van elk project luisteren we naar jouw ideeën en brengen we alle elementen in het verhaal.

Breng je plan, afmetingen, foto’s en zoveel mogelijk informatie mee. Volledig passend in jouw budget en volgens jouw stijlwensen werken we deze een uniek ontwerp uit.

Dankzij een 3D-ontwerp, met bijhorende offerte, krijg je al een perfect beeld van hoe je schuifdeur er zal uitzien.

Na jouw goedkeuring van het ontwerp volgt de opmeting en start de fabricage. Voor de levering en plaatsing zorgt ons technisch team voor een vakkundige afwerking met oog voor detail. 

Laat je inspireren 

Sluiten

Titel

Spreekt dit ontwerp je aan?

Vraag je offerte aan


(*) Verplicht veld

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Gratis offerte