Binnenschuifdeuren als alternatief voor een klassieke draaideur

Je hoeft niet altijd voor een klassieke ‘verfdeur’ te kiezen om je kamers af te sluiten. Een schuifdeur voor binnen op maat kan ook een perfecte oplossing bieden, bv. in een smalle hal waar er meerdere deuren toegang geven naar verschillende kamers. Je hoeft bij het inrichten immers geen ruimte vrij te laten voor de draaicirkel van de deur. Om plaats te besparen kan een schuifdeur dan soelaas brengen.

Een extra voordeel is dat je de binnen schuifdeuren ook in helder of gematteerd glas kan voorzien, zodat de lichtinval meer verspreid wordt en het licht je woning een heldere blik bezorgt.

Schuifdeuren als indeling in een kamer

Schuifdeuren binnen op maat worden vaak geplaatst in een grote ruimte waar het belangrijk kan zijn om je af te zonderen. Denk maar aan een living waar een bureau geïntegreerd wordt. Om ervoor te zorgen dat je ongestoord kan werken, sluit je het bureau af met de schuifdeuren. Wil je een open gevoel creëren, dan zet je ze gewoon weer open.

Schuifdeuren op maat bieden in je interieur ook de mogelijkheid bijvoorbeeld een achterliggende kast te verbergen. Zo worden deze bijvoorbeeld ook vaak toegepast voor een tv-meubel waarbij de schuifdeur dan dienst doet als wand die mee opgaat in het interieur. Onze schuifwanden zijn uiterst functioneel voor keukens, opbergruimtes, inkomhallen, livings, slaapkamers of wasplaatsen,…

De binnenschuifdeuren van DM-Line kan je laten maken in tal van materialen: met glas, in spiegel, afgewerkt met lakglas,… We zorgen ervoor dat de schuifwand perfect in je interieur past. 

Hoe wordt jouw schuifdeur op maat gecreëerd? 

De eerste stap omvat het vertalen van jouw verwachtingen en wensen naar een eerste ontwerp. Dit schaaft jouw interieurspecialist bij totdat je volledig tevreden bent over de schuifdeur. Heb je een foto of eigen schets? Neem het mee, zo weten we meteen wat je voor ogen hebt.

Je interieurspecialist tekent een schuifdeur uit die volledig aan je wensen voldoet. Aan de hand van een 3D tekening krijg je al een zicht op het eindresultaat.

Na jouw finale goedkeuring start de werkvoorbereiding met het oog op de plaatsing. Alles wordt piekfijn uitgewerkt en gemonteerd volgens de regels van de kunst.

Ontdek hier hoe onze binnenschuifdeuren groeien van ontwerp tot plaatsing. 

Koppel bij verkoop afsluiten

Droom je al van een ontwerp?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan