Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line bouwt de kast waar jij van droomt en komt ze monteren in Zandbergen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line ontwerpt maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woning in Zandbergen ten volle gerespecteerd worden. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Een kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Zandbergen: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Zandbergen, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw woning

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je huis staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Zandbergen installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Zandbergen. Die kasten zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!