Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Zandbergen monteren. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Unieke kasten op maat van je woonst in Zandbergen

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Zandbergen ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus! maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je huis in Zandbergen

Een DM-Line maatkast? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Zandbergse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Zandbergen geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Zandbergen

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Zandbergen, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft. maatkast wit vrouw

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Zandbergse woning extra in de verf zetten.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Zandbergen. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!