Al 27 jaar lang ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line ontwerpt je droomkast en komt ze installeren in Waregem. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Waregemse woonst extra in de verf zet.

maatkast wit man

Unieke kasten met een sprekend karakter.

DM-Line bouwt maatwerk dat uniek is. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Waregem ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw Waregemse huis

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Waregemse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Waregem geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

inbouwkast trap

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Waregem

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Waregem, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Waregem

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Waregem?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Waregem, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Waregem online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Waregemse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Waregem om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Waregem om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Waregem. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot snel!