Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Vreren. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woonst in Vreren ten volle gerespecteerd worden. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw woning

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een ongewone vorm? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Vreren installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Vreren

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Vreren, gaat die jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Vreren. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!