Sinds 1993 bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast van je dromen én komen ze monteren in Spalbeek. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woonst in Spalbeek worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line ontwerpt maatkasten die het karakter van je huis extra in de verf zetten.

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw woning

De maatkasten van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Spalbeek installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Spalbeek

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Spalbeek, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Spalbeek. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot snel!