Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze installeren in Sint-Lievens-Houtem. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van je woning in Sint-Lievens-Houtem bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Sint-Lievens-Houtemse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Sint-Lievens-Houtem plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. inbouwkast slaapkamer

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te plaatsen in Sint-Lievens-Houtem: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Onze installateurs komen de kast op maat plaatsen in je woning te Sint-Lievens-Houtem. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Sint-Lievens-Houtemse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Sint-Lievens-Houtem

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Sint-Lievens-Houtem ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Compleet uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wanneer wordt mijn maatkast in Sint-Lievens-Houtem geleverd?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wie graag een correcte inschatting krijgt van de levertermijn, kan terecht bij onze interieuradviseurs.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Sint-Lievens-Houtem online bestellen?

Je maatkast van DM-Line kan helaas niet online besteld worden. Wel kan je online een offerteaanvraag indienen of een afspraak maken bij een winkel in je buurt. Wij vinden het belangrijk dat de kast die bij jou in Sint-Lievens-Houtem komt te staan, volledig naar wens gemaakt is. Daarom adviseren we je om een gesprek aan te gaan met onze interieurexperts. Op basis daarvan kunnen we je droomkast maken.

Ik heb een maatkast bij DM-Line besteld. Moet ik die zelf monteren in Sint-Lievens-Houtem?

Wanneer je online of in één van onze showrooms een offerte aanvraagt, bezorg je ons idealiter een situatieschets met afmetingen en/of foto van de kamer waarin je kast komt te staan. Op die manier kunnen we jou een vrijblijvend prijsvoorstel geven. Als je de bestelling dan definitief maakt, komen onze vakmannen langs bij jou in Sint-Lievens-Houtem voor een professionele opmeting.

Wat is de geschikte indeling voor mijn kast in Sint-Lievens-Houtem?

Jouw maatkast wordt gemaakt van echte kwaliteitsmaterialen. Alhoewel de meeste kaststructuren bestaan uit legplanken van 18 mm, kiezen we bij DM-Line voor planken van 25 mm dik. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuiging minder snel voorkomt. Kom gerust zelf kennismaken met de materialen in één van onze showrooms.