Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Sint-Kruis. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Sint-Kruis

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Laat onze installateurs de kast op maat monteren in je huis te Sint-Kruis, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft. maatkast wit man

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Sint-Kruise huis extra in de verf zetten.

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Sint-Kruis

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Sint-Kruise woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Sint-Kruis geplaatst. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk. maatkast zwart

Een unieke kast op maat van je woonst in Sint-Kruis

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Sint-Kruis ten volle gerespecteerd. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Sint-Kruis. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Sint-Kruis?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Sint-Kruis op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: jouw materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Om een goed beeld te geven van wat jouw project kost, maken we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Sint-Kruis online te bestellen?

Het is niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw woning in Sint-Kruis komt te staan volledig naar wens te maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden met één van onze interieurexperts. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast in Sint-Kruis zelf monteren?

Wanneer je online of in één van onze showrooms een offerte aanvraagt, bezorg je ons idealiter een situatieschets met afmetingen en/of foto van de kamer waarin je kast komt te staan. Op die manier kunnen we jou een vrijblijvend prijsvoorstel geven. Als je de bestelling dan definitief maakt, komen onze vakmannen langs bij jou in Sint-Kruis voor een professionele opmeting.

Hoe deel ik mijn kast in Sint-Kruis het beste in?

Om je kast naar het beste vermogen in te delen, kan je overleggen met onze interieuradviseurs. Ze begeleiden je maar al te graag bij het bepalen van een kastindeling op jouw maat. Kom gerust langs in één van onze showrooms, daar kunnen we de indeling onmiddellijk in 3D tonen.